Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KMTSO’DAN HEYETİ KOSGEB VE TSE’Yİ ZİYARET
 Küçük ve orta ölçekli işletmelerin en büyük destekçisi konumunda olan KOSGEB’in destek ve hizmetlerinden azami faydayı sağlamak istediklerini belirten Başkan KARAKÜÇÜK; “KOSGEB orta ölçekli işletmelerimiz ve yeni yatırım yapmayı düşünen küçük girişimcilerimiz için çok önemli bir Kurum. Bizde proje üretip başvuru yaparak KOSGEB kaynaklarından yararlanmak istiyoruz. Ancak, İl Müdürünün bir türlü atanıp, görevine başlayamamış olması hizmetlerin aksamasına sebep oluyor. Bu konunun bir an önce çözümlenerek girişimcilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlanmasının önünün açılmasını talep ettik” dedi.

KOSGEB Başkanlığının ardından Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Hulusi ŞENTÜRK’ü de ziyaret eden heyet temsilcilik konumunda hizmet veren TSE’nin Hizmet Belgelendirme Müdürlüğü’ne dönüştürülerek hizmet çeşitliliğinin artırılması için gösterdiği çaba için Başkan ŞENTÜRK’e teşekkür etti. KMTSO Başkanı KARAKÜÇÜK;  “Oda binasında iki ofiste hizmet vermeye devam eden TSE Hizmet Belgelendirme Müdürlüğü ile ilimizin TSE Belgeleri, Helal Gıda Sertifikaları gibi konulardaki hizmet eksiliği giderilmiş olmaktadır. Yerinde hizmet yaklaşımının en iyi örneklerinden biridir. Firmalarımız çevre illere gitmeden İlimizde bu hizmetleri alabileceklerdir” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol