Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

KANBUR’A BİR DESTEK DE KUYBU’DAN GELDİ

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’yu, Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran ile ziyaret eden ve desteğini isteyen MADO yönetim kurulu üyesi ve yarın yapılacak ticaret ve sanayi odası komite seçimi listesini hazırlayan Erdal Kanbur, “Bu kararı verirken çok zorlandık. Hem MADO olarak,  hem de pastaneciler ve lokantacılar odası başkanı olarak ön plana çıkma hevesimiz olmadı. Her daim halkın içinde yer almaya çalışan esnaf olarak insanların gönlünde taht kurduysak, en büyük zenginliğin bu olduğunu düşünüyorum.

Her iki aday da bizim için çok değerli. Komite sonrası belirlenecek olan Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olan Şahin Balcıoğlu ve Mustafa Buluntu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

KUYBU, ERDAL KANBUR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ. YANINDAYIM!

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, aynı zamanda da TESK yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Kuybu da, 28. Komiteden bağımsız listeyle seçime girecek olan en yakın mesai arkadaşı Erdal Kanbur’a başarılar diledi, “Erdal Kanbur bizim için çok kıymetli, önemli bir isim, ciddi bir esnaf. Her zaman olduğu gibi bu seçimde de yanındayım, en yakın destekçisiyim.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol