Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAFSAD KAPADOKYA’DA
 Kapadokya’nın eşsiz ve egzotik tarihi güzelliklerini fotoğraflamak için bir araya gelen 30 kişilik grup 2 gün boyunca birbirinden güzel kareler yakaladılar.



Cumartesi günü sabah 07.00 de Kahramanmaraş’tan hareket eden Kafsad üyeleri Tekirde kahvaltı yaptıktan sonra öğle saatlerinde Kapadokya bölgesine ulaştı. Göreme açık hava müzesini gezen grup daha sonra Panaromik Görüntü tepesinde güneşin batışını seyredip fotoğraflama imkânı buldular.


Bir ev sıcaklığını aratmayan konak tarzı otelde canlı müzik ve şömine ateşi eşliğinde yöresel yemekler yiyen grup, ertesi gün sabah 06:00 Türkiye’de sadece Kapadokya’da olan balon şovlarını görüntülemek için Göreme’ye gitti. Muhteşem Kapadokya manzaraları eşliğinde balonların gösterilerini fotoğraflayan ekip daha sonra Asmalı Konak, Uçhisar kalesi ve Zelve Açık hava müzesini ziyaret etti.

Daha sonra Avanos’a giderek yöresel bir yemek olan Testi kebabı yiyen grup, Çömlek ve çini yapım atölyesini ziyaret ederek çömlek yapım aşamalarını fotoğrafladılar. Akşama doğru Kahramanmaraş’a doğru yola çıkan fotoğrafçılar Dönüş yolunda bir konuşma yapan Kafsad Başkanı Mehmet Kırmızıkaya, bu gezilerin üyelere fotoğraf çekim teknikleri hakkında bilgi vermek ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak adına faydalı olduğunu belirterek, geziye katılan üyelere Kafsad Adına teşekkür etti. Bir sonraki gezinin Urfa Kültür gezisi olduğu belirten Mehmet Kırmızıkaya bu geziye de tüm doğa ve fotoğraf severleri beklediğini ifade etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol