Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

HUZUR TOPLANTISININ 12’İNCİSİ BAKIRCI ESNAFI İLE
 Ocak ayının son günü olan Perşembe günü, Kervanhan’da ‘Sorumluluk alanı huzur toplantısı’nda konuşan Emniyet Müdürü Metin Aşık, “Bugün asayiş ve huzur toplantısının 12. burada düzenledik. Bunu hep yapıyoruz, yapacağız. Vatandaşın huzuru için… Bir yerde kötü alışkanlıklar varsa, istikrarla üzerine gidilmesi lazım. Biz bunu yapıyoruz. Biz bunları yaparken sizler de bize yardımcı olmalısınız. Karşılaştığınız sorunlar ve şikâyetler için 155’i aradığınız gibi, bizlere her daim ulaşabilmeniz mümkün. Hastalığın iyileşmesi için tedavi lazım. Biz bunları yapakken toplumunda bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bugün Bakırcılar Odası esnafı ile sohbet ettik, dertlerini dinledik, bizden ne istediklerini, bizim onlara ne gibi katkılarımızın olabileceğini konuştuk. Karşılıklı dilek ve temenniler üzerinde mutabakata vardık” dedi.



Bakırcılar Odası ise sanayi sitesinde biri karakolun ihtiyaç olduğunu dile getirirken, yine dilek ve temennilerde bulundular, sanayi sitesi içerisinde toplum huzurunu bozanların önüne geçilmesini istediler.


BİZİ HATIRLAMANIZ DİLEĞİYLE…

Kervanhan’daki kahvaltılı huzur toplantısı ardından, Bakırcılar Odası Başkanı Ökkeş Bozlakoğlu Emniyet Müdürü Metin Aşık’a hediye sundu, “Bununla bizleri hatırlayın” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Metin Aşık da Başkan Bozlakoğlu ve arkadaşlarına teşekkür etti.


 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol