Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

HUZUR TOPLANTISININ 10. GERÇEKLEŞTİ
 Bakkal, bayi ve kantinci esnafı dinleyen, onların sorunlarına çözüm noktasında yaklaşmak isteyen Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın bu tür toplantılarının önemine dikkat çeken Başkan Şeref Özsoy da, emniyet mensuplarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonunda, başta Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile, bakkal, manav ve kantin işletmecilerinin katıldığı kahvaltılı huzur toplantısında Metin Aşık, basına kapalı bölümden sonra yaptığı açıklamada, kayıt dışı ekonominin önüne geçebilmek için mücadelelerinin sürdüğünü söyledi.


Metin Aşık, esnafın işyerinin açılış ve kapanış saati yanında, okul önlerinde oluşturulan kantinler ve kantinlerde satılan kayıt dışı ürünlerle ilgili olarak da; “Niyetimiz, kayıt dışı ürünlerin satışını önlemek, toplum sağlığı açısından ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapmak. Çocuklarımız başta olmak üzere, toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak, küçük çocuklara sigara ve alkol satışlarının önüne geçmek, sağlıklı bireylere yetiştirmek düşüncesindeyiz” dedi.


OT SATIŞLARI İÇİN BAZI ÇALIŞMALAR İÇİNDEYİZ!

Bazı tiryakilerce çok kullanılan, uyuşturucu özelliği taşıdığı iddia edilen Maraş Otu hakkında da kısa Birgi veren Emniyet Müdürü Metin Aşık, Maraş otu ile ilgili çalışmaların yapılacağını belirterek, vatandaşın da Emniyete yardımcı olmasını istedi, “Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyoruz, okul önlerinde gerekli tedbirleri alıyoruz ki, çok iyi neticeler alıyoruz. Sorunlara çözüm üretmek, sağlıklı bireyler yetiştirmek düşüncesi ile, özellikle okul önlerinde kontrollere önem veriyoruz” diye konuştu.


ÖZSOY, “MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy ise, toplantıda esnafın sorunlarını aktardıklarını, özellikle tek dal sigara satışları, kaçak sigara satışlarının önlenmesi konusunda emniyetin üzerine düşeni yerine getirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Metin Aşık ve arkadaşlarına teşekkür etti, kaçak sigara ihbar hattının önemine değindi.

 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol