Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

HIRSIZLIK OLAYLARI AZALDI
 İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında AK Parti Kadın Kollarına bilgilendirmelerde bulunarak, şunları dile getirdi:

“Şehirdeki bazı camilerde gençlerimizin uyuşturucu madde kullandığını ve satışının yapıldığını tespit ettik.Bununla ilgili gerekli çalışmaları başlatmış olup, gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmaya çalışıyoruz. Bu konuda halkımızdan destek vermeleriniz istiyor ve gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.

Uyguladığımız bir takım yeni çalışmalarla ve toplumun bilinci sayesinde şehrimizde geçen yıla göre hırsızlığın %37 azaldığını belirledik” dedi ve özellikle 2. el satışlarında kimlik kartı fotokopisinin şart olması ve halkımızın da bilinçli olmasıyla hırsızlığın daha da önüne geçileceğini belirtti.

Özellikle şehrimizde çok yaygın olarak kullanılan Ağız otunun yasaklanması konusunda sivil toplumdan ve AK Parti Kadın Kollarından gönül yardımı istedi.

 İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu Emniyet Müdürünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek üzerimize düşen görevi severek yerine getirmek istediklerini söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol