Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

 GÜNGÖR İLE YOLA DEVAM KARARI ÇIKTI
 Kahramanmaraş ASKF’nin Yeni Hükümet Caddesi Fatih İşhanı 6. Kat’ta bulunan Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye 79 üyeden 47’si katılırken, çok sayıda misafirin bulunması da dikkatleri çekti. Geçici yönetim kurulu başkanı Ayhan Güngör’in açılışı yapmasının ardından verilen bir önerge ile divan başkanlığına gazeteci Akif Arslan, başkan yardımcılığına Veli Sarıkaya ve divan üyeliklerine ise Ali Daşçı ile Erdem Akdere seçildiler. Kongrede geçici yönetim kurulu faaliyet raporu ve gelir gider raporunun görüşülmesinin ardından geçici yönetim kurulu ibraya sunuldu ve oy birliği ile yönetim ibra edildi. Ardından 2013-2016 yıllarına ait tahmini bütçeler görüşülerek karara bağlanırken, verilen bir önerge ile yönetim kuruluna gayrimenkul kiralanması ve satın alınması konusunda yetki verildi.



Kongrede seçimlere tek liste ile gidildi. Kurucu başkan Ayhan Güngör’ün hazırladığı liste seçimi kazanırken; yönetim kurulu asil üyeliklerine Güngör’ün yanı sıra Veli Sarıkaya, Ali Kılçık, Yunus Güzel, Ahmet Haylaz ve Doğan Işık, yönetim kurulu yedek üyeliklerine Zekeriya Pınar, Ali Daşçı, İsmet İmalı, Abdurrahman Aşık, Erdem Akdere, Ramazan Demir ve Osman Polat seçildiler Denetim kurulu asil üyeliklerine İsmail Duz, Yunus Yüce ve Durdu Karadoğan, denetim kurulu yedek üyeliklerine ise Coşkun Kişi, Mustafa Tiryaki ve Mehmet Taş getirildiler. Yeni yönetim kurulunun hafta içinde toplanarak görev bölümü yapacağı bildirildi.


GÜNGÖR’DEN ÜYELERE TEŞEKKÜR

Genel kurulun ardından yönetim kuruluna seçilen üyeler adına bir konuşma yapan Ayhan Güngör, GÖR-DER üyelerine teşekkür ederek, gösterilen güvenin ve verilen görevin sorumluluğunu taşıyacaklarını belirtti. Güngör, üyelerle çok sık bir araya geleceklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Üyelerimizin çalışma yerlerindeki şartların iyileştirilmesi konusunda çalışmalar yapmayı planlıyor. Sizlerin, işveren konumundaki yönetici ve temsilcilerle yaşadığı sorunları çözmek ve sizlere her konuda hukuksal destek sağlamak amaçlarımız arasında bulunuyor. Bu arada eğitici, yetiştirici ve eğlendirici çalışmalar yapmayı ve sizlerin karşılaştıkları sorunlara çare bulmayı hedefliyoruz. Üyeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak için çeşitli konularda etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Bütün bunları yaparken, sizlerin de desteğini arkamızda görmeyi istiyoruz”

GÖR-DER Başkanı Ayhan Güngör, en kısa sürede üyelerle bir araya gelebilecekleri ve sorunlarını konuşabilecekleri bir lokal açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kahramanmaraş'ta Bugün 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol