Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Bu haber kez okundu.

‘’GAZİANTEP 25 ALTIN YILDIZ ÖDÜL TÖRENİ’’
 Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, ‘’Onur Ödülü’’ ile  ‘’Yılın En Başaralı Bürokratları’’ ve ‘’Yılın En Başarılı İşadamları’’ kategorilerinde ödülleri hak sahiplerine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert tarafından sunuldu.

Faaliyet gösterdikleri sektörlerde 14 bin kişiyi istihdam ettikleri ve üretime katkı sağladığı için ‘’Onur Ödülü’’ne layık görülen Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ödülü 14 bin çalışanı adına aldığını belirtirken, ‘Dünyada Türkiye, Türkiye’de Gaziantep’’ dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı olan Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Konukoğlu da ‘’Yılın En Başarılı Bürokratları’’ ödülünü aldı. Teşekkürlerini sunan  Adil Konukoğlu,  ödülü tüm sanayiciler adına aldığını söyledi.

‘’Yılın En Başaralı İşadamları’’ kategorisinde iseSanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu adına Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na ödül takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol