Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ESENLİK’İN İLK MÜCADELESİ KALİTE
 Esenlik 12 Şubat şubesi önünde gerçekleştirilen çekiliş programına Kahramanmaraş Ağır Ceza Hâkimi Kayhan Yıldırım, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve, Kahramanmaraş Abdulhamit Han Camii İmamı Ömer Faruk Şirikçi, Dr. Akif Şahin, Önceki Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt ve Münür Özpolat, Esenlik Birim Müdürleri ile birlikte birçok vatandaş katıldı.



Kahramanmaraş birinci noter nezaretinde yapılan kura çekilişinden önce programı izlemeye gelen Esenlik müşterilerine Bul Getir, Al Götür yarışma programı ile anında hediyeler dağıtıldı.



Araç çekilişini Esenlik Eski Genel Müdürü Osman Furkan yaptı

Kahramanmaraş Esenlikle Kazanmaya Var mısın? Kampanyası araç çekilişini Önceki dönem Esenlik Genel Müdürlüğü yapmış Osman Furkan gerçekleştirdi. Furkan konuşmasında; “ Esenlikte birkaç yıl Malatya ve Malatyalılara hizmet ettim. Bu bayrak yarışında şimdi sıra hizmetlerini gerçekleştiren ekibimizde, başta Sayın Genel Müdürüm Hulusi Boyraz olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Esenlik şirketinin ilimizde hizmet vermesinden dolayı çok duygulandım, gurur duydum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.  


“Esenlik Kahramanmaraş’a bir renk getirmiştir”

MÜSİAD K.Maraş Şube Başkanı Ali Cilve; “Esenlik Kahramanmaraş’a bir renk getirmiştir. Kalite, ucuzluk ve güzellik getirmiştir. Esenlik eğitime destek vererek,  büyük katkılar vermiştir. Bundan dolayı başta Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz olmak üzere Esenlik çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca Malatya’dan buralara kadar gelip bizlere Osmanlı torunu olduğumuzu hatırlatan mehter takımına ise teşekkür ediyoruz” dedi.


“Esenlik kalite, ucuzluk, enerji ve sinerji getiriyor”

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; “Bugün burada kampanyamızın ikinci çekilişini yapacağız. Geçen çekilişimizde çok güzel bir tevafuk yaşandı ve araba talihlimiz eşine araba almak için galericileri gezen bir müşterimize araba hediye ettik. İnşallah bu çekilişimizde de ihtiyaç sahibi müşterilerimize hediye vermiş olacağız. Esenlik olarak biz gittiğimiz her yere kalite, ucuzluk, enerji ve sinerji getiririz.

Müşterilerimizin en iyisine layık olduğunu düşünürüz. Esenlik’in ilk mücadelesi kalitedir ve bu kaliteyi en uygun fiyata sizlere ulaştırmanın gayreti içerisindedir. Piyasadan az karlılıkla bu ürünleri sizlere sunarız. Kanaatle elde ettiğimiz karları siz müşterilerimizle paylaşmayı hedefimize koyarız. Esenlik kazandığını kazandığı kişilerle paylaşmayı bilen bir şirketimiz. Esenlik’in bir çizgisi, bir felsefesi ve bir anlayışı vardır. Esenlik bir kalite bütünüdür. Onun için Esenlik’e alışanların Esenlik’i bırakması imkânsızdır ve bundan dolayı Esenlik büyüyor ve büyümeye devam ediyor” dedi.

 

2012 model Toyota Yaris arabanın talihlisi 11.368 numaralı talihli Ahmet Fedakar oldu. Toplam 11.865 kupundan geçerli olan ve çekilişe katılmaya hak kazanan bilet sayısı 10.765 oldu. Mehter takımı gösterisi ile başlayan hediye çekiliş kampanyasına büyük ilgi vardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol