Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ELEKTRONİK ATIKLAR
  Ambalaj atıkları, atık piller, bitkisel atık yağlar ve ömrünü tamamlamış lastikler gibi geri dönüşüm noktasında birçok projeyi eş zamanlı yürüterek önemli başarılar ve kazanımlar elde eden Kahramanmaraş Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü şimdi de elektronik eşyaların ekonomiye yeniden kazandırılması amacıyla elektronik atık projesine start verdi.



Doğada yok olması uzun süren, toprağa ve doğaya zarar veren eskimiş tv, bilgisayar, yazıcı, kablo, telefon, fax ve fotokopi makineleri vb. bütün elektronik cihazların çöpe değil geri dönüşüm kutularına atılması için Kahramanmaraş Belediyesi olarak e-atık sistemiyle alakalı gerekli protokol 8 Ekim 2012 tarihinde Exitcom Recycling Atık Taşıma Toplama Depolama Elektronik Sanayi Tic. Ltd. Şti. ile imzalanmış olup 01/05/2013 tarihine kadar elektronik atıkları getirme merkezleri oluşturulacak, belirlenen mevkilere elektronik atıkların atılması için konteynerler bırakılacak ve halkımız konuyla ilgili bilgilendirilecektir. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol