Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ PERSONELLERE HİZMETLERİ ANLATTI
 Kahramanmaraş Belediye tarihinde bir ilki yaşatan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve belediye personellerini eşleri ile birlikte bir araya getirerek 10 yıllık çalışmayı değerlendirdi.



Haz
ırlanan slayt eşliğinde sunum yaparak hizmetleri tek tek sıralayan Başkan Poyraz: “ Kahramanmaraş’ımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 1925 yılında İstiklal Madalyası verilmiş, 1973 yılında Kahramanlık payesi ile ödüllendirilmiş ve son olarak da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından büyükşehir statüsüne kavuşturulmuştur. Ben öncelikle emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sizlerden bu sunumu izlerken 10 yıl geriye giderek o zamanki durumu göz önüne getirmenizi rica ediyorum. 10 yıl önce neredeydik, bugün nereye gelmişiz. Bunun bir analizini yapmasını istiyorum. İstedik ki yaptığımız hizmetlerimizi önce kendi ailemize anlatalım, onları bilgilendirelim. Eşlerin belediyede çalışan kocasının ya da hanımın ne gibi hizmetler başardığını, neler yaptığını gösterelim istedik ve bugün sizleri bunun için bir araya getirdik. Çünkü Kahramanmaraş Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Poyraz daha sonra slayt eşliğinde sunum yaparak Karasu’dan getirilen içme suyu, atıksu arıtma tesisi, derelerin ıslahı, park ve yeşil alanlar, asfalt üretimi, içme suyu şebekesi, yağmurlama kanalı, imar planı, kamulaştırma, konak restorasyonları, çarşıların restorasyonu, cenaze hizmetleri, yeni yolların açılması, sempozyumlar, araç parkuru, sosyal belediyecilik gibi birçok alanda bilgi aktardı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol