Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ: “BİZ SÖZÜMÜZDE DURDUK”
 Belediye tarafından yapımı tamamlanan Yeni Belediye Pasajı’nı basın mensupları ile birlikte gezen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yıkılan eski belediye pasajı esnaflarına verdikleri sözü tuttuklarını ifade etti. Başkan Poyraz burada yaptığı açıklamada: “Eski belediye pasajını yıkarken oradaki esnaflarımıza kendileri için yeni dükkan yapacağımızı ifade etmiştik. Biz sözümüzü tuttuk. İşte dükkanları yaptık. İhaleye de çıkıldı. Buradan dükkan almak isteyen esnaflarımız gelir ihaleye girer alırlar.



Burada 60 metrekareden başlayıp 80 metrekareye kadar 55 tane dükkân mevcut. Bunun haricinde lokantası, mescidi mevcut. Dahası hemen yanı başımızda köy garajı da burada. Köylerimizden gelen ve giden araçlar buradan geçecekler. Burası tam bir alışveriş merkezine dönüşecek”
dedi.

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Başkan Poyraz: “Orta hal’e kültür park yapacağız. Projemizi hazırladık. Tabelamızı diktik. Yakında çalışmalara başlayacağız. Orada 8 esnaf kardeşimiz dükkanı boşalttı. Biz kendileri ile mutabakat imzalamıştık. Onlar oraya yerleşeli 2 yıl dört ay oldu. İşte dükkanlar burada hazır. Gelsinler burada dükkan kiralasınlar ve bizim yerimizi boşaltsınlar” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve gazeteciler, basın açıklamasının ardından topluca fotoğraf çektirdiler.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol