Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

AŞIK; “MESLEK ETİK VE BASIN İLKELERİ ÖNEMLİ“

Kimlik Gazetesinde, Mehmet Fiskeci'nin bürosunda, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan, Yorum ve Akşam Postası sorumlu yazı işleri müdürü Kerem Akçakale, Anadolu Bakış Gazetesi sahibi ve Star Gazetesi muhabiri Alper Gültepe, Zaman Gazetesi muhabiri Selçuk Kılınç, Bugün Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Faruk Aktemur, İHA Kahramanmaraş Temsilcisi Yusuf Taş, Taraftar  Gazetesi ve Spor46.com sahibi Serdar Bursalı ve Kimlik Gazetesi muhabiri Büşra Yakıcı ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Metin Aşık,  gazetecilerin gününü kutladı.  “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan özgür ve tarafsız basın; önemli ve etkin bir denetim organı olma yönüyle, hak ve sorumluluk bilincinin güçlenmesi, demokrasi kültürünün gelişmesi ve sağlıklı bir toplum düzeninin inşasında en önemli etkendir. Kahramanmaraş'ta basın  camiası arasındaki dayanışmayı şahidim. Her ne kadar  haber atalatma mesleğin içindeyse de, dayanışma, paylaşma ve birliktelik, medyayı hak ettiği yere taşımaktadır" diye konuştu.

SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR!

Halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazetecilik mesleğini, şimdiye kadar layıkıyla yerine getiren Kahramanmaraş basının bu onurlu görevi bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceğine yürekten inandığını belirten Emniyet Müdürü Metin Aşık, gazetecilik ve meslek etik ilkelerine ilişkin de şunları söyledi.  "Etik ilkelere yürekten bağlı, bu görevi çoğu zaman zor şartlarda yürütmeye çalışan gazetecilerin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman yanında olacağımızı belirtetmek isterim. Kamu görevi yapan biz p olislere de sizlerin yardımcısı olmasını beklerim"

VANLI, "HATIRLANMAK GÜZEL ŞEY!" DEDİ

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı ise, senede bir de olsa hatırlanmanın güzel olduğuna dikkat çekerek, basın camiasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, bir idareci olması hesabıyla, aynı zamandada idareciler gününü de içindebarındırdığı için Aşık'ın idareciler gününü kutladı.

gayetsamimi bir ortamda geçen sohbet sırasında basın mensuplarının çeşitli sorularını cevaplandıran Metin Aşık, Kahramanmaraş'ta olmaktan son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol