Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

12.12.2012 TARİHİNDE 40 NİKAH KIYILDI
 Kahramanmaraş Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen nikahların üç tanesini Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıydı.

Ayhan Gedik - Emine Özarslan çifti, Hacı Hamza Kirik - Ayşegül Dokumuş çifti ile Kemal Koca –Eda Karataş çiftlerinin nikahları 12.12.2012 tarihinde kıyılan üç nikah olarak kayıtlara geçti.

 

Çiftlerin nikahlarını kıyan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Bütün çocuklarımızı Allah bahtiyar etsin. Evlilik fedakarlık ister, özveri ister, her zaman özveriyi bayanlar yapmaz onlardan beklemeyin hem siz hem onlar yapacak. Bir elmanın iki yarısı gibilerdir çiftler.

İkisi bir arada olursa bir anlam ifade ederler. Yarım olan elmanın bir anlamı olmaz. Yeni evlenen çiftler bu bütünlüğü sağlayacaklar. Sayın Başbakanımız yeni evlenen çiftlere 3 çocuk yapın diyor ama o tabir sayın başbakanımıza ait. Ben yeni evlenen çiftlere salih ve saliha evlatlar nasip eylesin diyorum.”

Nikahların ardından çiftler Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’la birlikte pasta kestiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol