Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MADO OKULUNDA LOGO YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Pandemi şartları sebebiyle açık havada düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Kemal Kösekul ve Kenan Abacı, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüleri Hasan Ataş, Süleyman Dal, Halil Akyürek ve Şerif Irmak, MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ile okul öğretmen,  öğrencileri ve basın mensupları katıldı.

Ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesine müteakip Okul Müdürü Veysel Mehmet Gültekin’in açış konuşmasıyla başladı. Okul Müdürü Veysel Mehmet Gültekin: “Nisan ayı başında Mehmet Kanbur Bey’in teşviki ile başlattığımız logo yarışmamız bugün itibarıyla nihayete eriyor. Yarışmamıza öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 57 adat logo tasarım başvurusu olmuştur. Bu süreçte öğrencilerimizi okula motive etmede önemli bir rol oynayan yarışmamızı üç aşamada gerçekleştirdik. 1 ve 2. aşamalarda öğrencilerimizin oylarıyla sonuçların belirlendiği yarışmanın son aşamasında seçici kurul tarafından dereceye giren eserler tespit edilmiştir. Yarışmanın hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen MADO ailesine çok teşekkür ederiz. İnşallah bu logo öğrencilerimizin mesleki, akademik, kültürel ve sportif alanlarda elde edecekleri başarılarla daha da değerli hale gelecektir.”  dedi.

BU LOGO BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur törende yaptığı konuşmada “Bu eğitim öğretim yılında faaliyete geçen MADO Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim gören öğrencilerin okullarına olan aidiyetlerini pekiştirmek ve bir okul kimliği oluşturmak amacıyla logo yarışması yapılmasını talep ettim. Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul’da sosyal sorumluluk projesi kapsamında MADO tarafından iş garantili olarak açılan okullarımız kendi kimliklerini yansıtan logolarıyla Türkiye’nin bayrağını Dünya’nın dört bir yanında dalgalandıracaklar. MADO’nun halihazırda 40 ülkede şubesi var. Bu logo bizim için çok önemliydi. Bu bir başlangıç, inşallah daha geniş kapsamda ödüller vereceğiz. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” cümleleriyle düşüncelerini dile getirdi.

VE ÖDÜL TÖRENİ

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Kahveci törende yaptığı konuşmada Mado ailesine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yarışmada birincilik ödülü kazanan Furkan Aliko’ye 2.000 ₺

 İkincilik ödülü kazanan Emre Kökçü’ye 1.000 ₺

Üçüncü olan öğrencimiz Elif İrem Özkurt’a 500 ₺ olan ödülleri MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Zekeriya Kahveci ve Enver Gökşen tarafından takdim edildi. Yarışmada Metehan Çapar ve Zelimhan Kayır isimli öğrencilerimizin eserlerine mansiyon ödülü verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol