banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

YOL ARKADAŞINI, HAYAT ARKADAŞINA TESLİM ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın kızı Elif Sena Ünal ile Ali Yavuz Sayim'ın nikâhları kıyıldı.

8 Kasım Cuma günü, yer Haliç Kongre Merkezi. Gecenin onur konukları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan...

Düğün törenine Kahramanmaraş’tan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat mensupları, işadamları ile her iki ailenin yakınları da düğün sahiplerini ve genç çiftleri yalnız bırakamadılar, onların mutluluklarına ortak olup, tanıklık ettiler. Nikâh cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan gelin Elif Sena'ya eliyle teslim etti, iki cihan saadeti diledi.

KIZ BABASI OLMAK ZOR!

Kız babası, mutlu insan Mahir Ünal, nikâh töreni için gelen konuklara teşekkür ettikten sonra, Aksu Haber’den Murat Eğridağ’ın mikrofonuna şunları söyledi; “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Kahramanmaraş merkezden, ilçelerinden gelene bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Tabi kız vermek, kız babası olmak biraz zor. Kızım Elif Sena benim yol arkadaşımdı, şimdi onu hayat arkadaşına emanet ediyorum.” İfadesini kullandı.

GELİN VERMEDİK, DAMAT ALDIK!

Canlı yayınlanan programı sunan Murat Eğridağ bu kez, Mevlid kandili akşamında mikrofonu yakışıklı damat Ali Yavuz’a çevirerek, “Bizde bir söz vardır, gelin vermedik, damat aldık derler. Siz ne diyorsunuz?” sorusuna damat Ali Yavuz Sayim gülümseyerek mutlu olduklarını, mutlu bir ömür sürdürecekleri temennisinde bulundu. Aynı duyguları gelin Elif Sena da paylaştı.

KİMLİK GAZETESİ olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol