banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

YARENLER SOKAKLARI IŞIL IŞIL
Dur durak bilmeyen Erdemli Belediyesi yaz sıcağına rağmen yoğun mesaisi ile Erdemli’nin mahalleleri baştan sona yenileniyor. Yarım asırdır hizmete susayan köylerin yanı sıra mahallelerde de yeni yollar, asfaltlama ve yol yapım Erdemli Belediyesi ile ezber bozuyor. ‘Yol Medeniyettir’ diyerek göreve geldiği günden bu yana yol-asfaltlama hizmetlerini titizlikle devam ettiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dur durak bilmeyen ekibi ve liyakatli kadrosu ile Yarenler Mahallesi’nin de çehresini değiştiriyor. Asfalt-yol çalışmalarıyla vatandaşlardan olumlu yorumlar alan Erdemli Belediyesi, Yarenbelen Mahallesi’nde yoğun bir çalışma programına imza atarken, sıcak asfalt yol çalışması ile ilgili vatandaşların da gönlünü kazandı.

YARENLER YOLLARI ASFALTLANIYOR

Yarenler Mahallesi’nde yapılan tüm hizmetlerin vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Yarenler Mahallesi’ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tollu, yapılan hizmetlerin Yarenler’i hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi.

YARENLER TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!

Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Yarenler’i nakış nakış işlediğine işaret etti.  Belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaşan Yarenler Mahalle Muhtarı Rüstem Koç ise uzun yıllar içinde ihtiyacı olan hizmetlerin Tollu sayesinde karşılanmış olacağına işaret ederek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan da son derece memnun olduklarını dile getirdi. Muhtar Koç, Başkan Tollu’nun mahallelerini ‘’nakış nakış işleyeceğiz’’ sözünü verdiğini hatırlatarak, ‘’Başkanımız Sn. Mükerrem Tollu, Yarenbelen’i nakış nakış işleyeceğiz’’ demişti. Başkanımız sözünü tuttu. Yarenler sokakları nakış nakış oldu. Mahallem adına Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu ve ekibine emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol