Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 VATANDAŞ, ÇEKİCİLERDEN ‘İLLALLAH!’ DİYOR
 Kentin her caddesinde, her sokağında cirit atan çekiciler, üstelik de araçlara zarar vererek park halindeki araçları kaldırıp yediemin otoparklara götürürken, vatandaş da isyan noktasına geldi ve yaka silkmeye başladılar.

“İnsanlar bir dükkana girip bir ilacını, bir ihtiyacını alamamaktan muzdarip, mantar gibi çoğaldılar, sürücülere rahat vermiyor, araçlarını çekip gidiyorlar. Müsamaha da yok, sormak, uyarmak da yok. Aracın üzerinde telefon numarası olduğu halde acımasızca saldırarak araçları alıp götürmeleri, biz esnafları da olumsuz etkiliyor. İnsanlar dükkan8lar önüne park etmeye de çekinir oldular.” diye şikâyet ederken, yetkililerin artık otopark sorununa kesin çözüm bulmasını istediler.

Çünkü çekicilerle cadde ve sokaklardan alınan araçlar giderken hoyratça alındığından hem maddi zarar görüyor, hem de araçları yediemin parklardan almak dünyanın zamanı ve bürokratik merasim gerektiriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol