Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 VAKIF’TAN ALINIP PARK YAPILSA!
 Ulu Cami arkasında, Dulkadiroğlu Kültür Merkezi sırtında, yaklaşık 5 dönümlük bir alan. Yeşil alan. Ama atıl vaziyette. Çöplükten farkı yok. Herkes eline geçerse atmış içeri. Temizlik zaten yok. Ağaçlar altında, oturulması için bank’lar dahi yapılmış ama, kullanılmadığı için küflenmiş, çürümüş, kof hale gelmiş.

Oysa gölgelenmek, dinlenmek ve huzur bulmak için mükemmel bir yer. Hele hele özellikle yaşlıların, insanların namaz saati öncesi ezanı beklerken oturabileceği, bekleyebilecekleri bu yeşil alanın Vakıf malı olduğu söylendi her defasında. Ve de hep söylendiği ile kaldı.

Ancak bu huzur ve dinlence alanını, bu parkı vatandaşın emrine sunabilmek için Vakıf’tan almak bu kadar mı zor?

BİR DE BÜFE KOYUN, FENA MI OLUR?

İnsanlar dinlenirken çaylarını içsinler, vakit geçirsinler, namaz saatini beklesinler.

Hani belediyelerin görevi insanların yaşamını kolaylaştırmak içindi. Hani Kahramanmaraş’ta insanların huzura ihtiyacı vardı.

Bugün cenaze namazları öncesi tabutların konulduğu alan dışında başka işlevi olmayan bu yeşil alanın vatandaşın hizmetine sunulacak park haline getirilmesi en büyük arzumuzdur.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol