Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SOYADI CÜCE AMA AKLI, KARİYERİ BÜYÜK
 Elması ile meşhur Göksun ilçemizin Ziraat Odası Başkanı… Selim Cüce…

Her zamanki samimiyeti, sevecenliği ve ilgisi ile karşılaşınca, bir de hatıra fotoğrafı çektirelim istedik. Siz onun soyadının Cüce olduğuna bakmayın! O, Göksun ilçesinin akil adamı. Kariyeri, aklı, vicdanı ve feraseti büyük mü büyük! Geçmişte kuyumculuk yapardı, Anavatan Partisinin ilçe başkanlığını yaptı uzun süre. Ne siyasetine, ne ticaretine leke getirmedi,  dürüstlüğünü, samimiyetini, insanlara olan ilgisini insanlardan esirgemeyerek, kendine gelen herkesin elinden tuttu, imkânları ölçüsünde yardımcı oldu.

GELECEK, ONDAN SÖZ EDİYOR…

Selim Cüce, sağlam karakteri, düzgün kişiliği, iyi niyetli yaklaşımları ile her zaman yapıcı, dürüst, ilkeli davrandı. Esnaflığı kadar siyaseti de başarı ile götürdü. İlçenin sevilen, sayılan siması oldu sürekli.

Şimdi de, Ziraat Odası Başkanlığı görevi ile özellikle elması ile meşhur ilçenin üreticilerinin yardımına koşuyor, kendisi gibi beyefendi oğlu Yavuz Cüce ile mesleğin, sorumlulukların bilinciyle hareket ederek ‘asil azmaz’ dedirtiyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol