Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ŞİRİKÇİ;

  Tasavvuf müziğinin huzur veren nameleri ve seçkin ilahilerle başlayan iftar yemeği sohbet ve muhabbetle taçlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan, Şirikçioğlu Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda 2014 dönemi kurumlar vergisi rekortmeni olan (tahakkuk eden vergisi 14.779.593,02) Atıf Şirikçi, moral ve motivasyonun yüksek olduğu iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Şirikçi, “Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve Şirikçioğlu Mensucat‘ ailesi olarak, aile kavramına bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak için her yıl iftarda buluşuyoruz” dedi.

ÇALIŞANLAR İŞ ORTAKLARIMIZDIR

“Bu yıl çalışan iş ortaklarımızla yeniden bir arya gelmekten dolayı oldukça mutluyuz. Çünkü çalışanlar bizim işçimiz değil iş ortağımızdır.” Diyen Şirikçioğlu Mensucat  Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, firmasının bugünlere gelmesine, arı gibi çalışan iş ortaklarının vesile olduğunu belirterek, “Çalışan İş ortaklarımızla daha güzel çalışmalara imza atacağımıza tüm kalbi duygularımla inanıyorum. 11 ayın sultanı Ramazanı şerifin İslam elemine, kentimize huzur ve mutluluk getirmesini, akan gözyaşlarının dinmesini, Cenabı hak’tan niyaz ediyorum. Adeta bir arı kovanı gibi çalışan, tüm iş ortaklarımızı azimli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, teşekkür, ediyorum. Mübarek Ramazan ayının bereketinin ve rahmetinin, İş ortaklarımıza da hayırlar getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

DESTEK VEREN TÜM ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR

2014 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi rekortmeni (Kipaş’tan sonra ikinci) olan işadamı Atıf Şirikçi, “Mutluluk bu olsa gerek. Allah’a şükür Şirikçioğlu Mensucat, en çok vergi veren ikinci firma olmuştur. Bu mutlulukta bize güvenen, bize destek veren tüm çalışma ortaklarıma teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol