Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SIRAÇ MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ATAĞI
  

Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında köylere ayrım gözetmeden her alanda hizmet götürdüklerini dile getiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu konuda son derece başarılı olduklarını belirtti. Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, köylerin tarihine bakıldığı zaman en hızlı yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ve bu manada ilklere imza attıklarını vurguladı.

SIRAÇ’IN YOL KONUSUNDA YÜZÜ GÜLÜYOR

Erdemli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını Sıraç Mahallesi’nde sürdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; sıcak asfalt çalışmalarında köy tarihinde rekor sayılabilecek derecede hizmet üretildiği vurgulandı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ekiplerimiz tarafından ilçemize bağlı bulunan Sıraç Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor, Erdemli Belediyesi olarak bu konuda elde ettiğimiz başarıyı daha yukarılara taşıyacağız. Sıraç’ın da sorunlarına çözüm getiriyoruz. Vatandaşımızın talep ve istekleri doğrultusunda hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

YOL VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Mahalleye dönüşen köylerin yol sıkıntılarını büyük ölçüde çözüme kavuşturduklarını Sıraç’ın bunlardan biri olduğunu belirten Başkan Tollu, Erdemli’de olduğu gibi özellikle bu yıl başlattıkları yol çalışmalarında asfaltsız yer bırakmayacaklarını kaydetti. Hiçbir fedakârlıktan kaçmadan büyük bir gayretle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Tollu, “Biz Erdemli’nin hem bu günü hem de geleceği için çalışıyoruz. Erdemli’nin geleceği için çalışmak memleketin geleceği için çalışmaktır. İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmek zorundayız. Uzak yakın demeden Sıraç Mahallesi’nde hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan vatandaşa yol hizmeti götürüyoruz. Bu hizmetlerin ibadet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. İnanıyoruz ki insanların hayrına yapılan her hizmet ibadettir. Hizmete ihtiyaç olan her yere koşturuyoruz. Allah muvaffak kılsın ve utandırmasın” dedi.

KÖYLERE İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Erdemli’de ve mahalleye dönüşen köyler de 2014 yılından bu yana çok büyük bir atılım başlattıklarını belirten Tollu, aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürecekleri ve asfaltsız köy bırakmayacaklarını vurgulayarak, ilkleri yaşatmaya devam edecekleri söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol