Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ŞANTİYE ARAÇLARI İLE ŞEHİR İÇİNDE DEMOKRASİ TURU
 1971 yılından beri inşaat sektöründe olan, Karayolları ile çalışan ve bugüne kadar üstlendiği işleri başarı ile tamamlayıp, hizmete girmesini sağlayan Karaman İnşaat’ın greyder, dozer, kepçe, kamyondan oluşan 30 aracı araçları, ‘demokrasi yolunda REİS ile yan yana’ ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ slogan ve pankartları ile giydirilmiş halde şehir içinde tur atması, demokrasiye destek vermesi, Kahramanmaraş halkını mutlu etti.

Son bir yıl içinde Ulu Cami alt kavşağını tamamlayan, halen de Ağcalı ve Sümbüllü Vadi-rampasını tamamlamaya çalışan Çağrı Karaman, herkesin demokrasiye sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, özgürlüğümüzün teminatı demokrasinin herkese lazım olduğunu söyledi.

ŞOV DEĞİL DESTEK VERDİK

Amcası inşaat yüksek mühendisi-müteahhit Güven Karaman ile Karayollarına çalışan ve aldığı tüm ihaleleri, işleri yüzünün atı ile tamamlayan ve sektörde yıldızı parlayan Çağrı Karaman, “Demokrasiye destek, milli iradeye sahip çıkmak için, çalışanlarımızın da teşviki ile şehir içinde bu yürüyüşü, turu gerçekleştirdik.” dedi, devleti ele geçirmeye çalışan hain terör örgütünü kınadı ve lanetledi.

Karaman, ülke olarak zor günler geçirdiğini, ancak güçlü ve dirayetli hükümet ve Cumhurbaşkanı sayesinde ülkenin hain terör örgütlerine boyun eğmeyeceğini, ülkenin bu badireyi atlattığını sözlerine ekledi, araçları ile şehir içindeki turu Büyükşehir Belediyesi önünde son buldu.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol