Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SAĞDUYUNUN SESİ; UFKA YOLCULUK
 Bütün amaçları okuma alışkanlığının istenen düzeyde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak ve halkımızın özellikle de gençlerimizin heyecan verici bir yarışma tertibi dâhilinde sahih kaynaklarla buluşmasını sağlamak olan Ufka Yolculuk yetkilileri, tanıtım çalışması kapsamında Kimlik Gazetesini ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yanında, derneğin onursal Başkanı Salih Özsağır, gazeteci-yazar Mehmet Fiskeci’ye hediyesini sundu.

5 yıl önce başlayan yolculuklarında, Türkiye genelinde ve birçok ülkede düzenledikleri yarışmalarla her yıl farklı bir konuyla kamuoyunun karşısına çıktıklarını söyleyen Dernek yetkilileri, bu yıl ‘Sünnet olmadan ümmet olmaz!’ isimli eserleriyle Kur’an ve sünnet bütünlüğü konusuyla yarışmacılarını buluşturmayı hedeflediklerini söylediler.

EN BÜYÜK SİVİL YARIŞMA TERTİBİ

İyi bir Müslüman olmak için Kur’an’a sımsıkı ve peygamber efendimizin sünnetine var gücümüzle sarılınması gerektiği bilinciyle yarışmacıları bu iki kaynağa bütün olarak bakabilen bir kitapta buluşturmayı arzu ettiklerini söyleyen Başkan Salih Özsağır, Dernek Müdürü Ahmet Özdemir, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Muhammed Ali Özsağır, Gaffar Polat ve Fikret Işık, en büyük sivil yarışmasında milyonların kendilerini bulacaklarını ifade ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol