Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

REYHANLIOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
     Kayseri yolu üzeri Saltanat Düğün Sarayında önceki gün akşam yapılan düğün meresiminde Erol Mehtap Reyhanlıoğlu ile dünürleri Ali Melek Kavak çiftti düğüne gelenleri kapıda karşılayarak içeri alması ile düğün merasimine başladı.

    Süheyla Nur ile Ferhat Can Kavak’ın salona girmesi ile başlayan düğün , resmi nikah kıyılması ile devam etti.

    Süheyla Nur ile Ferhat Can Kavak’ın mutlu gününde, aile büyükleri, dostları yakın akrabaları genç çiftti yalınız bırakmadı.

    2007 yılında Erol Reyhanlıoğlu ile hac görevini yerine getiren hacı arkadaşlarının da katıldığı düğün töreninde.. yeni kayın baba olan Erol Reyhanlıoğlu heyecanı gözlerinden okunuyordu..

     Erol ve Mehtap Reyhanlıoğlu konukları ile bire bir ilgilenerek güzel , nezih bir düğün de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar..

     Düğün merasimine katılan dostlarına teşekkür eden Erol Reyhanlıoğlu: “ Bu mutlu günümüzde bizi yalınız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum, Allah böyle güzel mutluluğu tüm dostlarımıza tadarsın,” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol