Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

PINARBAŞI'NDA 7 KM'LİK ASFALT HİZMETİ
Mahalle sakinlerinin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, hizmetleriyle Pınarbaşı'na imzasını atmaya devam ediyor. Muhtarlarla ve vatandaşlarla sürekli koordinasyon içinde olan ve mahalledeki eksiklikleri tespit eden Erdemli Belediyesi, ihtiyaç duyulan hizmetleri hızlı ve kaliteli şekilde ilgili yerlere ulaştırıyor. Yıllardır pek çok hizmetten mahrum kalan Pınarbaşı Mahallesi 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi'nin müdahalesi sayesinde büyük bir değişim yaşarken, vatandaşlar da yeni yollarına kavuştu. Belediye ekipleri, sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesine rağmen tespit ettiği bu mahallede 7 kilometrelik sathi asfalt kaplama ve asfalt hizmetini ayaklarına serip, her caddesine, her sokağına hizmetin adını yazdırdı.

PINARBAŞI HAKETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR

Pınarbaşı Mahallesi’ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan hizmetlerle birlikte Pınarbaşı'nı hak ettiği noktaya çıkardıklarının altını çizerek, ulaşım yol konusunda tüm sıkıntıları gidermeye devam edeceklerini açıkladı.

"YILLAR SONRA TOLLU SAYESİNDE HİZMETE KAVUŞTUK!"

Pınarbaşı Mahallesi olarak büyük bir değişime tanıklık ettiklerine işaret eden Orhan Altınbaş, yapılan çalışmalar ile ilgili görüşünü paylaştı. Altınbaş, "Pınarbaşı'nda ikamet ediyorum. Yıllardır yollarımız asfaltlanmamıştı. Yıllardır bekliyorduk. Şimdi tüm yollarımız Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu sayesinde asfalt oluyor. Allah Başkanımız Mükerrem Tollu'dan razı olsun" diyerek hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol