Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

PARALAR KOYNUNA DA İHALELER KİME GİTMİŞ!
  

Trabzon Bulvarı üzerindeki Yenişehir Hastanesi ile bugün itibariyle kaderine terk edilmiş, amaçsız, atıl vaziyette duran ve kirli yüzüyle insanların midesini bulandıran, ancak akşamın belirli bir saatinden sonra psikopatların, alkol alanların ve bilmem kimlerin uğrak yeri haline gelen eski Yenişehir Hastanesi binası, ‘beni buradan alın ve kurtarın!’ diye feryat ediyor.

BAŞKA AMAÇ İÇİN KULLANILAMAZ MI?

Fotoğrafta da görüldüğü üzere, atıl vaziyetteki bina zaten çürümeye terk edilmiş. Peki, öğrenciler için yurt olamaz mıydı? Bugün KSÜ’ye yurt sorunu nedeniyle kayıt yaptıramayan yüzlerce öğrenci kenti terk etmişti.

Bakım ve onarımı dahi şaibeli olması sebebiyle yerel basının da bir müddet üzerinde durduğu, manşete taşıdığı, bakım ve onarım işlerinin dönemin yetkilisi tarafından bir yakınına verilmesi gerekçe gösterilerek ‘paralar koynuna, ihaleler kaynına’ başlıklarıyla gündem olmuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol