Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

PAÇA ÖDÜL ALDI
 Hz. Mevlana’nın baş aşçısı Ateşbaz-ı Veli adına düzenlenen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen törende, özellikle paça ve yemek lezzeti ile ünlenen, Mağralı Mahallesinde ‘Menekşe Paça’ isimli işyerinde paça severlerin ilgi odağı haline gelen Remzi usta, temsil anlamında şehrimizin tanıtım elçisi idi.

Sosyal medyayı mükemmel kullanan, basın camiasının da yakından tanıdığı Paçacı Remzi Ulaş, “Şehrimi ve yemek kültürümüzü buralara kadar taşıdığım için mutluyum. Bu ödül bana değil, Kahramanmaraş’a, şehrimizin damak lezzetine verilmiş bir ödüldür. Benim için, şehrim için anlamı büyük” derken, kentin ve ülkenin dört bir yanından Remzi Ulaş’a tebrikler yağıyor.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Kahramanmaraş halkının, spor ve medya camiasının da yakın dostu, Mağralı’daki ‘Menekşe Paça’ isimli yeri de paça severlerin ikinci adresi haline gelen Remzi Ulaş, aldığı ödüle layık olmaya çalıştığını söylerken, organizasyonu düzenleyenlere, bu arada Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi, hemşehrimiz Prof. Dr. Tahir Akgemci’ye kendisini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Tahir Akgemci, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Remzi ustamız bunu ispat etti. Kendisi ile bir Kahramanmaraşlı olarak gurur duydum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol