Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA KURTULUŞ BAYRAMI KUTLAMALARI
 Okul yöneticileri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Özel Sanko Okulları Sanat Bölümü Zümre Başkanı Ozan Tekin, törende yaptığı konuşmada, “akla durgunluk veren bir mücadele” olarak tanımladığı Antep Savunmasının, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması sürecinde ve dünya savaş tarihinde ayrı bir yeri ve önemi olduğunu söyledi.

 

Birlik ve dirlik olma duygusunun en önemli örneğinin 95 yıl önce bu topraklarda işbirlikçilere, düşmanlara karşı sergilediğinin görüldüğünü belirten Tekin, “Haksızlığa karşı Antep'in tepkisinin nasıl çığ gibi büyüdüğünü, nasıl birlik olduğunu, bu yüce milletin en zor zamanlarda dahi nasıl mücadele sergilediğini unutmadık, unutmayacağız” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından, İlkokul, ortaokul ve liseden 150 öğrenciden oluşan koro Gaziantep türkülerini seslendirdi. 70 enstrüman ve 30 sanatçıdan oluşan halk oyunları ekibi ise Gaziantep halk oyunlarından örnekler sergiledi.  

 

Tören, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu’nun, Bursa Nilüfer Belediyesi ile AkademiX Güzel Sanatlar Merkezinin ortak düzenledikleri “I. Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması & Müzik Festivali”nde dünya birincisi olan 5. sınıf öğrencisi Eylül Eren’e ödülünü takdimiyle sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol