Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR MU?
 Her fırsatta dile getirilen, yazılan mesele şu ki, bu kadar aracı pak ettirecek otoparkımızın olmaması. Bu doğru.

Köylü Pazarı da denilen Dere Pazarı içinde, yaklaşık 15 dönümlük bir alan var. Bu alan geçmişte de projelendirildiği iddia edildiği üzere, 4 katlı ve çok amaçlı otopark olacaktı. Olmadı.

Bu bilinçle, büyükşehir statüsüne geçen Kahramanmaraş’ta otopark her geçen gün büyük sorun olmaya devam ederken, mevcut alan bir zamanlar ücretsiz otopark olarak araç sahpip0lerine ev sahipliği yaptı.

SONA GELİNDİ, ÇÖZÜM GETİRİLİYOR!

Trafik ve ulaşımın en ciddi problem olduğunun farkında olan Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, beklenen projeyi hayata geçirmek üzere söz konusu alana 5 katlı bir otopark yapımı için ihaleyi yaptı ve kazma vuruldu.

Eski emniyet müdürlüğü binasının da yakın tarihte üstünün meydan, altının da otopark olacağı düşüncesi göz önüne alındığında, diliyoruz ve bekliyoruz Kahramanmaraş’ta trafik ve ulaşım yanında otopark da sorun olmaktan çıkacak, kurtulacak! 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol