Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MİLLİ İRADENİN DEMOKRASİ NÖBETİ
 Dirayetli Cumhurbaşkanı, güçlü hükümet ve milli irade karşısında başarısızlığa uğrayan, şaşkına dönen hain terör örgütü Fetö’ye karşı tepkiler ve kınamalara sürerken, partili partisiz tüm vatandaşlarımız demokrasiye sahip çıkmayı sürdürüyor.

İşyerlerinin, evlerin Türk bayraklarıyla donatıldığı, milli marşların çalındığı, kent içinde demokrasiye sahip çıkan insanların coşkusu, demokrasi nöbetini gece gündüz sürdürmesi, milli ve manevi duyguların da kabarmasına neden oldu.

Sivil toplum kuruluşları, medya, bürokrat ve vatandaşlar demokrasiye sahip çıkma adına kent merkezindeki Demokrasi Meydanını doldururken, bu coşkuya, bu sahiplenmeye destek verenlerden biri de Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü oldu.

KABAKÇI’DAN TAM DESTEK

Terörü lanetleyen ve kınayan kurumlardan biri olan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, başta il müdürü Ali İhsan Kabakçı olmak üzere, antrenörleri, şube müdürleri, kurum çalışanları ve sporcuları ile, yaptırılan tişört ve şapkalarla meydanlarda yerini alırken, Kabakçı, bu milli davaya, milli iradeye, demokrasiye sahip çıkan milletvekillerine, belediye başkanlarına, parti il başkanlarına, vatandaşlara teşekkür etmeyi unutmadı ve demokrasi nöbeti için her gün burada olduklarını yineledi.

Meydanda açılan stantta ise gençlere tişört ve şapka dağıtıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol