Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MAĞRALI ÖKKEŞ CADDESİNDE ‘TEK ŞERİT’ KAÇINILMAZ OLDU!
 Hal böyle olunca, merkezin veya ilçelerin de birinci derecede problemi h aline gelen, çözülmesi için senelerdir uğraş verilen trafik sorununu çözebilmek için, işbaşına gelen belediyelerin ilk aklına gelen şey, trafik sorununu halletmek olmuştur.

Bugün Onikişubat İlçe Belediye Başkanı olan, 1999 mahalli seçimlerinde Kahramanmaraş Belediye Başkanı olan ve 3,5 yıl bu görevi başarı ile sürdüren, aksayan soruna çözüm bulmak için kolları sıvayan, bugün ise Onikişubat İlçe Belediye Başkanı olan Hanefi Mahçiçek, ilk görevi sürecinde, kendi mahallesi olan, ve trafiğin en yoğun olduğu Mağralı Ökkeş Caddesini tek şeride indirmişti. Belediye meclisi kararı ile.

Yani gidiş vardı, geliş yoktu.

ESNAF İSTEMEDİ

Çok uzun sürmedi, trafik rahatlamışken, sürücülere birbirlerine hakaret etmezken, kazalar meydana gelmez iken, mahalle ve cadde esnafı bu karara tepki gösterdi.

Toplu taşıma araçlarının da bu güzergâhı kullanmasıyla, geliş gidişin sıkıntı vermesi bir yana, kavgalar, kazalarda eksik olmuyor.

Evet, Başkan Mahçiçek’in meclis kararı ile alınan bu uygulamasına, seneler önce esnaf karşı çıktı. Ancak artan araç sayısı, trafik yoğunluğunu artırınca, tek şerit kaçınılmaz hale geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol