Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİ, İFTAR YEMEĞİNDE
  

KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeteryada düzenlenen iftar yemeğine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Solak ve Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, üniversite yöneticileri, akademisyenler ile Üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler ve aileleri katıldı.

İftar sofralarını tek tek ziyaret eden Rektör Deveci, öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek, memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

“Daha iyi eğitim için ülkemize ve şehrimize gelen öğrencilerimizi, ailelerinin emaneti olarak görüyoruz” diyen Rektör Deveci, üniversite olarak amaçlarının farklı ülkelerden KSÜ’ye gelen öğrencileri en iyi şekilde bilgi ve birikimle donatıp, birer kültür elçisi olarak ülkelerine uğurlamak olduğunu ifade etti.

İftar yemeği programı, yapılan duanın ardından Rektör Deveci’nin öğrenciler ve aileleri ile fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol