Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KÖSBUCAĞI SOKAKLARI PARKELENİYOR
Belediyeden yapılan açıklamada ekiplerin, Kösbucağı’nda kapsamlı bir parke çalışması yürüttükleri belirtildi. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelere parke döşemeyi sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Kösbucağı Mahallesi’nin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini beyan etti. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla Kösbucağı’nın güzel bir görünüme sahip olacağını beyan eden ve vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Başkan Tollu, "İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle mahallelerimizi de zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer" dedi.

KÖYLER, TARİHLERİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ ALIYOR

‘Mahalleye dönüşen köylerle birlikte mahallelerimiz yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor’ diyen Tollu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde çok iddialı bir konumda bulunuyoruz. Yetişemediğimiz noktalarda hizmet satın alımı da yapıyoruz. Yapılan parke çalışmaları neticesinde Erdyaemli yolları ve kaldırımlarıyla çağdaş bir şehir görünümüne kavuşmaktadır. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz her geçen zamanda üzerine koyarak bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda önceliğimiz bugüne kadar parke yol ve kaldırımla tanışmayan köy ve beldelerimizdir. Buralara tarihlerinin en büyük hizmetlerini götürüyoruz. Allah’ın izniyle daha da iyisini yapıp, insanlarımızı mutlu edeceğiz.”

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Kösbucağı Mahalle sakinlerinden Fatma Öz, Yıllardır Yolumuz Yapılmıyordu sağolsun  Mükerrem Tollu Başkanımız yolumuzu yaptırdı ekibine ve Başkanımıza çok teşekkür ederiz diyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

26 AYRI NOKTADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılan açıklamada belediye ekiplerinin 26 ayrı noktada başlattığı hizmet atağıyla birlikte Erdemli’nin birçok mahallesinde, kırsal alanlarda yol ve parke çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdüğü belirtilirken, birçok mahallenin ilk defa parke yol ile tanıştığının da altı çizildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol