Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

KOCA BİR YÜREĞİN, DERİN BİR SEVGİN YOKSA MAKAMLAR NE İŞE YARAR?

Bu bağlamda, önümüzdeki aylarda yapılması beklenen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl başkanlığı için ismi geçen, tabanda da kabul gören ziraat yüksek mühendisi Adem GÜRZ, yanlışları haykırmazsa, doğruları savunmazsa hatalardan nasıl ders alınabileceğinin cevabını aradı.

Siyasetin düzgün ve temiz yüzü Adem Gürz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “Beşeriz, şaşarız ve neticede insanız. Her insan gibi elbette bizimde hatalarımız olmuştur. Eksiğimiz, fazlamız vardır, insanız, olacaktır. Fark edip düzelteceğiz, söyleyecekler, anlayacağız. Eleştiriye de açık olacağız. Bunu bir erdem bilerek doğrulara yürüyeceğiz. Zaten ilk mücadelemiz kendimizle, nefsimizle olacak, eşimizden, dostumuzdan anlayış isteyeceğiz. Yalnızca Milliyetçi Hareketin başarısına ve ülküdaşlarımızı sahiplenmeye odaklanacağız” dedi.

GÖLGEDE OTURANLARIN GÖLGESİ OLMAZ!

Gençliği, enerjisi ve heyecanı yanında donanımı, bilgi birikimi ile Ülkücü Hareketi şahlandıracağı beklenen Adem Gürz, sayfasındaki açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü; “Türkiye için, Türk milleti için, ülkücüler ve ülkücü hareket için durmayacağız. Çünkü gölgede oturanların gölgesi olmadığını biliyoruz. Susmayacağız, doğrularımızı söylemeye, inisiyatif almaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Her sabah yeniden doğan umutlarımız ve heyecanımızla her zamankinden daha güçlü siyasette var olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Gürz, ifadelerine; “Koca bir yüreğin, derin bir sevgin yoksa makamlar ne işe yarar?” sorusu ardından, hem gönülleri, hem de makamları yücelteceklerinin sözünü verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol