Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU’NDAN,  ERDOĞAN’A DAVET!

MARAŞ İÇİN NELER YAPABİLİRİZİ KONUŞTUK!

Gastronomi uzmanı ve şehrimizin tanıtım elçisi, alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, ilkin İstanbul’un Fatih İlçesinin Vefa semtinde bulunan İlim Yayma Vakfında Mütevelli Heyet Başkanı N. Bilal Erdoğan ile bir araya geldiklerini söyledi. Kervancıoğlu, yaklaşık bir saat Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, “Sayın Bilal Erdo4ğan ile ülkemizin son halini, ekonomiyi, ülke için, Kahramanmaraş için neler yapılabileceğini sohbet tadında masaya yatırdık. Nezaketi için kendisine teşekkür ettim” dedi.

Kervancıoğlu, ayrıca Erdoğan’a Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye paketi sundu, Kahramanmaraş’a davetini yineledi.

İKİNCİ BULUŞMA AKBEN İLE…

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Yönetim Kurulu (BDDK) Başkanı, hemşehrimiz, bürokrasinin yüz akı Mehmet Ali Akben ile gerçekleştiren Sami Kervancıoğlu, yerel ve ulusal siyaset kadar ekonomiye dair meseleleri konuştuklarını söyledi, Akben’in bankacılık ve ülke ekonomisi olduğu kadar, şehrimiz için de bir şans, bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol