Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ İL JANDARMA KOMUTUNLIĞI İLÇELERİMİZDE HIZ KESMEDEN OPERASYONLARA DEVAM EDİYOR!
      Kahramanmaraş İli Göksun  İlçesi Taşoluk Mahallesinde define bulmak maksadıyla kaçak kazı yapıldığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, 07 Kasım 2018 günü Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Göksun İlçe J.K.lığı ekiplerince müşterek  yapılan faaliyette,  (6) şüpheli şahıs kaçak kazı yaparken suçüstü olarak yakalanmış ve şüphelilere ait (3) adet kürek, (1) adet kazma ve (1) adet keser, (1) adet testere, (1) çift eldiven, (5) metre uzunluğunda halat, (1) adet tahta merdiven, (1) adet balta ve (2) adet kova ele geçirilmiştir. Olay ilgisi bulunan C.A., G.Ö., A.B., S.A., Y.A. ve H.T. isimli şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

 

  Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Pazarcık İlçe J.K.lığı ekiplerince 06 Kasım 2018 günü Kızkapanlı/ Gözlügöl yol kontrol ve arama noktasında yapılan faaliyette bir araçta yapılan aramada, (1.200) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.  Olayla ilgisi bulunan K.G. isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

 

   Kahramanmaraş İli Çağlayancerit İlçesi Öküztaş mevkiinde define bulmak maksadıyla kaçak kazı yapıldığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, 06 Kasım 2018 günü Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Çağlayancerit İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan faaliyette  (4) şüpheli şahıs kaçak kazı yaparken suçüstü olarak yakalanmış ve şüphelilere ait (1) Adet Kürek, (2) Adet Kazma ve (1) adet Define arama dedektörü ele geçirilmiştir. Kazı yapılan alanın 1 metre genişliğinde, 1 metre uzunluğunda olduğu tespit edilmiştir. Olay ilgisi bulunan M.D., A.Ş., İ.G. ve S.G. isimli şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol