Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ILICA’NIN VE HAMAMIN YENİ YÜZÜ!

Artık yavaş yavaş hayat normale dönüyor. Yasaklamalar ve kısıtlamalar daha da gevşetildi, esnekleştirildi. Buna rağmen tedbirler elden bırakılmaz, özellikle maskesiz dışarı çıkılmaz iken, tatil, sağlık ve turizm mahallesi Ilıca, şimdi yeni yüzü haliyle Onikişubat Belediyesine ait olup, Bünyamin Torun ve Atilla Kaçamaz tarafından işletilen Vali Saim Çotur Kaplıcaları 1 Haziran’dan itibaren misafirlerini bekliyor.

Ilıca’ya gelenlerin rahatı, güveni ve sakin bir tatil yapmaları, sağlık sorunları sebebiyle şifa bulmaları için Vali Saim Çotur Kaplıcaları yenileniyor. Değişiklikler, hamama yeni ilaveler misafirlerin rahatı için hayat bulurken, işletmeci Atilla Kaçamaz ve Bünyamin Torun, konaklama dahil daha sağlıklı,  daha müreffeh bir hamam (jakuzi va VCİB havuz dahil) için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını söylediler ve yapılan eklemeler, tadilatların da misafirler tarafından kabul göreceğini kaydettiler.

Konaklama ihtiyacını gidermek, gelenlerin mutlak surette kalmaları için yeni yeni pansiyonlar, apart oteller inşa ediliyor, özetle 1 Haziran’dan itibaren Ilıca sezona hazır olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol