Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ILICA’LILARDA ÇİĞKÖFTE BAHANE SOHBET ŞAHANE!

Sağlık, tatil ve turizm mahallemiz Ilıca, soğuk kış günlerinde insanların içini ısıtacak toplantıları ile hem dostlukları pekiştiriyorlar, hem de yöre halkı ile dayanışmayı güçlendirmeye devam ediyorlar.

Bu bağlamda, geleneksel hale getirdikleri çiğ köfte günlerinin 5’incisini geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren Ilıca sakinlerini bu kez aslen Ilıca bölgesi, Kertmen Mahallesinden olan Mehmet Aydoğan ağırladı.

Mehmet Aydoğan’ın kent merkezinde, Mimar Sinan Mahallesindeki evine konuk olan ve bu geleneği sürdürmeye kararlı olduklarını söyleyen Ilıca halkı, ev sahipliğinden ötürü Aydoğan’a teşekkür ederken, bu yörenin akil insanlarından Cuma Karalar, bu geleneği sürdürmeye devam edeceğiz. Zira Ilıca’dan olup da bugün itibariyle şehir merkezine yerleşen dostlarımız ile ilişkileri koparmamak adına hayata geçirmeye çalıştığımız çiğ köfte günleri, komşuluk ve yaşam kültürünün bir parçası olarak görüyoruz” diye konuştu.

ATİLLA KAÇAMAZ, BÜNYAMİN TORUN VE DİĞERLERİ

Herkes de kabul ve takdir eder ki, Ilıca halkı tutkun bir topluluk. Nerede ve ne zaman kenetleneceklerini bilirler, birbirlerini gözetir, düşene tekme vurmadıkları gibi, yardımcı olmaya çalışırlar. Eski belde belediye başkanı Atilla (Aslan) Kaçamaz, Ejder ve Talat Torun, Zeki Kaçamaz,  Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Torun ve Muhtar Hüseyin Kar, bu birlikteliği, bu dostluğu, bu dayanışmayı sürdürmek için azami gayret ediyorlar. Özetle yemek bahane, dayanışma ve sohbet şahane

Siyasetten de ağırlıklarının olduğunu bu şehirde herkes bilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol