Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

“İÇİMİZDEKİ KAHRAMANLAR” 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kuran Tilavetinin ardından Sanatçı Kürşat sahne aldı. Kürşat söylediği marşlar ve enerjisi ile salondan büyük aşlık topladı. Misafirler Bayrakları ile Sanatçı Kürşat’a eşlik ettiler. Akabinde Kum Sanatçısı Veysel Çelik 1071 Malazgirt’ten günümüze Türk İslam Tarihini betimlediği Kum gösterisi ile salonu büyüledi. Sıra 15 temmuz gazilerine geldiğinde salonda duygusal anlar aşandı. TRT Spikeri Programın Moderatörü Ersin DÜZEN 15 Temmuz Kahramanı gazilerimizden İsmet DOĞAN, Yusuf AK ve Emin Oğuz AYANOĞLU’NU sahneye davet etti. Gazilerimiz O gece yaşadıklarını anlattılar. Gazilerimizin ardından Dursun Ali ERZİNCANLI Sahneyi aldı. Sanatçı Şiirleri Naadları ve Kasideleri ile dinleyenleri mest etti. Özellikle Ömer Halis Demir 30 Kuş şiiri sonunda dinleyenler gözyaşlarına hâkim olamadılar.

Program sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Protokol üyeleri program için ilimize gelen sanatçılara ve Gazilerimize Kahramanmaraş Valiliğimizin hazırladığı hediyeleri takdim ettiler. Hatıra fotoğrafı ile program tamamlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol