banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MASAYA YATIRILDI
 Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, iki bölümde yapılan çalıştayın ilk bölümünde yaptığı konuşmada, hem vatandaşları hemde toplu taşıma işi yapan esnafları ilgilendiren ulaşım konusunu dünya standarlarında bir yapıya kavuşturmak istediklerini söyledi.

Göksun’u mutlu şehir yapmak için projeler ürettiklerinin altını çizen Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Bu şehrin yönetici olarak bizler bu güzel ilçede yaşayan herkesin ve her kesimin ihtiyaçlarını düşünerek planlamalar ve projeler yapıyoruz. Tabi yapılan tüm projelerde ulaşım ve ulaştırma çok önemli bir yere sahip. Bu gün ilçemizin ulaşım ve ulaştırma konusunu görüşmek ve gelecek planlaması yapmak için ulaştırma işini yapan siz değerli esnaflarımızla bir araya geldik. Sağolsun daire başkanımız Göksun’u pilot ilçe yapalım teklifimiz kabul etti ve tüm ekibiyle birlikte çalıştayımıza iştirak etti. Sizlerin katkı ve destekleriyle ilçemizi ulaşım ve ulaştırma konusunda örnek bir ilçe yapacağımıza inanıyorum.”

Çalıştayda, hayata geçirmeyi planladıkları sistem hakkında ayrıntılı bilgiler vererek kooperatif başkanları ile şoförleri bilgilendiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Deliktaş ise yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her yerinde uygulanabilecek bir pilot  projeyi Göksun’da uygulamaya geçirmek istediklerini söyledi.

Çalıştayın ikinci bölümünde ise Başkan Aydın ve Daire Başkanı Deliktaş, kooperatif başkanları ile şoförlerin sorularını cevaplandırdılar.

Yapılan çalıştayın yerinde bir karar olduğunu dile getiren kooperatif başkanları, planlanan projeye destek vereceklerini ve en iyi şekilde uygulanamsı için her türlü destek ve gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

Göksun Belediyesi Meclis Salonunda yapılan çalıştaya, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Deliktaş ve Şube Müdürleri ile Göksunda toplu taşıma hizmeti yürüten kooperatifler ile taksi duraklarının başkan ve şoförleri katıldı.

Çalıştaydan sonra Başkan Aydın ve Daire Başkanı Deliktaş, Göksun ilçe terminalinde incelemelerde bulunarak burada hayata geçirilecek olan proje hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol