Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ESNAF BİRLİK BAŞKANI KUYBU’DAN MADO’YA TEŞEKKÜR!

Kahramanmaraş’ta doğarak dünya markası haline gelen ve toplam 36 ülkede 400 tane mağazasıyla hizmet veren MADO bu başarısının yanı sıra dondurma sektörünün ileriye gidebilmesi için eğitim sektörüne katkı sağlayacak.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU VASIFLI ELEMAN…

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ‘Dondurma sektörünün en büyük sorunu olan Nitelikli Personel sıkıntısına Mado, üzerine aldığı sorumlulukla kendine yakışanı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı ile Protokol imzalayan Mado, İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş’ta Mesleki ve Teknik Liselerinde öğrenci yetiştirerek yurt içi ve yurt dışında istihdam olanağı sağlayacak.’ Dedi.

KAHRAMAN ŞEHRİMİZE MADO ÖNCÜLÜK YAPIYOR

Dünyanın 36 ülkesinden Türkiye’ye eğitim için gelineceğini, gelen kursiyerlerin Kahramanmaraş’ı ve kültürünü tanıyacağını dile getiren Kuybu,  sadece dondurma değil bir kültürü, bir kenti, bir ülkeyi anlatmaya çalışan şehrimizin ve ülkemizin marka değerini artıran MADO ailesini tebrik etti.

GÖREVİMİZ GELECEĞİN ESNAFLARINI YETİŞTİRMEK

Her zaman esnaf ve sanatkarların emrinde olduklarını dile getiren Kuybu, şöyle konuştu: Günümüzde, ‘eline, diline ve beline sahip’ insan tipine her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. ‘İnşallah esnafımız bol kazansın. Helalinden kazansın ve yeni zanaatkarlar, sanatkarlar ve güzel ahlaklı esnafların yetişmesine vesile olsunlar diliyorum.’ Dedi.

KUYBU: HEDEFİMİZ GÜÇLÜ ESNAF VE SANATKÂR GÜÇLÜ ODA

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, “Hedefimiz hızla artan rekabet ortamı içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın ayakta durması, aktif, güçlü ve girişimci yeni esnaf ve sanatkarların sayısının hızla artması. Güçlü esnaf ve sanatkar demek, güçlü oda demek.” dedi.

Kuybu, “MADO Ailesi dondurma da nasıl marka ise şehrimizi tüm dünyaya tanıyorsa okullardan mezun olan öğrencileri de ülkemize ve tüm dünyaya örnek olacak  projeleri hayata geçirmekte. Bizlerde Esnaf Odaları olarak MADO ailesine tebrik ediyor,  tüm desteğimizi vermeye hazırız” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol