Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ESENPINAR VE ÇİFTEPINAR MAHALLELERİNE BELEDİYE’DEN DESTEK

Talepler doğrultusunda Esenpınar’da ve Çiftepınar Mahallesinde başlatılan çalışmalar ile okul, cami ve Kur’an Kursunda yenileme faaliyetlerine başlayan Belediye yetkilileri, ilçede bulunan kurum ve kuruluşlara çevre düzenlemesi, bakım ve onarım konularında destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, manevi değerlere sahip çıkmanın önemli olduğunu vurgulayarak, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını kaydetti. Ayrıca eğitim kurumlarına verilen desteğin, gelecek nesillerin vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmesi açısından büyük öneme sahip olduğuna değinen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, zaman zaman ilçenin talepte bulunan okullarına, sağlık kurumlarına ve camilerine hizmet götürdüklerini belirterek, Erdemli’nin her noktasında çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol