Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ ZABITADAN SÜREKLİ DENETİM
  

İlçe genelinde periyodik olarak devam eden zabıta denetimlerinin sıklaşarak devam ettiğini bildirildi. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle kaldırım işgalleri konusunda çok hassas davrandıklarını söyledi. Amaçlarının vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek olduğuna dikkat çeken Tollu, yapılan kontrollerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ve halkın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi konusunda azami hassasiyet gösterileceğini kaydetti.

Gıda güvenliğinin de son zamanlarda çok önem kazandığına dikkat çeken Başkan Tollu, “ ürünlerin hijyen şartlarında ve gerekli gramaja uygun şekilde tüketiciyle buluşturmak için belediyemiz bünyesinde istihdam ettiğimiz teknik ekip ve zabıta görevlilerimizle beraber belli periyotlarda işyerlerimizi denetliyoruz. Gerekli şartları yerine getirmeyen işletmelere en ağır ceza uygulanacaktır” dedi.

TOLLU UYARDI

Tollu, özellikle de yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte denetimlerin daha da sıklaşacağı mesajını verirken, halk sağlığına dikkat etmeyen firmaları uyararak kendilerine çeki düzen vermelerini istedi. Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde en ağır ceza yaptırımını uygulayacaklarını vurgulayan Tollu, bu konuda son derece kararlı olduklarının da ısrarla altını çizdi.

 

Zabıta ekiplerinden alınan bilgilere göre, denetimlerin sıklaşarak devam ettiği belirtilirken, evraklarında eksik bulunan, halk sağlığına ve çevre temizliğine önem vermeyen ve uyarılara rağmen gerekli önlemleri almayan işletmelerin kapatıldığı ifade edildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol