Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BÜYÜK YATIRIM
  

Geçen haftalarda gerçekleşen LGS sınavından sonra bu kez de 30 Haziran- 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS-TYT sınavlarına yoğunlaşan Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi ekipleri, öğrencilerin stresle başa çıkabilmeleri ve yıl boyu eğitim gördükleri derslerde genel tekrar yapabilmeleri adına on günlük bir seminer programı gerçekleştirdi. 5 Haziran tarihinde başlayan ve üç günlük periyotlar halinde sürdürülen seminerlere beş yüz altmış öğrencinin katıldığı tespit edildi. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitimlerin 10.00- 15.00 saatleri arasında oturumlar halinde gerçekleştiğini bildiren belediye ekipleri, Türkiye’de önemli faaliyetlerde bulunmuş hocaların seminerleri gerçekleştirdiğini belirtti. İlk ayağı Coğrafya semineri ile başlayan eğitimlerin Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı olmak üzere üç kolda ilerlediğini bildiren ekipler öğrencilerin sınavlarda başarılı olmaları için tüm imkânları seferber ettiklerini bildirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye bünyesinde yer alan kurs merkezlerinde verilen eğitimler çerçevesinde tüm ihtiyaçlara cevap vermeye çalıştıklarını bildirirken şu ifadelerde bulundu: “ Gençlerimiz geleceğimizin mimarıdır, onların hayata hazırlanmaları konusunda gereken tüm yatırımları yapmak bizlerin görevidir. Zira memleketimiz onlara emanetimiz olacaktır bu sebeple eğitimden kültüre, mimariden ilme, spordan her türlü sosyal aktiviteye kadar onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bu eğitimleri gerçekleştirirken öncelikle çocuklarını koşulsuz şartsız bize güvenip emanet eden ailelerimize daha sonrasında da eğitim kurumlarımızda her türlü fedakârlıklarla çocuklarımızın eğitimleri ile ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “ Gençler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol