Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ, CAMİ TEMİZLİKLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde talepler doğrultusunda sağlık kuruluşlarına, okullara ve camilere götürdüğü hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Kocahasanlı Merkez Cami temizlik işlerini yapan Belediye, halıların yıkanmasından çevre düzenlemesine kadar birçok hizmeti gerçekleştiriyor.

Her mahalleye eşit hizmet götüren ve hizmet götürmediği tek bir noktası bulunmayan ilçenin kurumlarına da destek sunan Belediye, ihtiyaç dâhilinde vatandaşların rahatı adına her noktada çalışma yürütüleceğini bildirdi. Cami cemaati, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade ederken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu ülkenin kültürel değerlerine ve miraslarına sahip çıkmanın oldukça önemli olduğunu bildirirken, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını belirtti. Zaman zaman ilçenin talepte bulunan okullarına, sağlık kurumları ve camilerine hizmet götürdüklerini belirten Başkan Tollu, Erdemli’nin her noktasında çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol