Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ İNCİ’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Müdür İnci mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını hep birlikte yaşamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Cumhuriyetin korunması ve gelişmesi yetişmekte olan genç kuşaklar sayesinde gerçekleşecektir. Öncelikle her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, birlik ve beraberliğinizden taviz vermeyerek, sıkıntı ve yokluk içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyetini gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır. Şundan eminiz ki bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, bilgi çağının gereksinimlerini üzerinde taşıyacak gençlerimizin elinde olacaktır. 101 yıl önce Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol