Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

EKMEKTEN HAMAM BÖCEĞİ ÇIKTI
 Şaşırmadım, hayret etmedim. İlk kez karşılaşmıyor, duymuyor, okumuyordum.

Dün... Sabahın ilk saatleri, büroma giderken, bir kurumda çalışan, onun bizi tanıdığı, bizim kendisini tanımadığımız bir vatandaş önümüzü kesti, "Abi rezalet yaşadım..." dedi ve devam etti: "Kahvaltı yaparken, ekmeğin içinden hamam böceği çıktı. Midem bulandı, kahvaltıyı bıraktım. Ne olur bu ciddiyetsizliği, bu rezaleti kamuoyuna duyurun!"

Cep telefonu ile içinde hamam böceği olan ekmeğin fotoğraflarını çekmiş. Fırının ismi ile birlikte.

(3 harften oluşan bir ekmek fabrikası)

İlgili kurumların fırınları, kaçak bile çalışan, kaçak elektrik kullanan, kaçak işçi çalıştıran, ruhsatsız, kalitesiz un kullanan, ne idigü belirsiz katkı maddesi yanında, haksız kazanç sağlayan ve rekabet eden, üstelik de ne Maliyeye, ne de bağlı oldukları esnaf odasına kaydı bile bulunmayan korsan fırınlar ilk kez gündeme gelmedi, gelmeyecek.

DENETLENİYORLAR MI?

Pek ihtimal vermemekle birlikte, yeterli denetlemelerin yapıldığını sanmıyoruz. Gerek Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, gerek belediye zabıta görevlileri ve gerekse Esnaf Birliğine bağlı Fırıncılar Odası Başkanlarınca sıkı denetimin şart olduğunu, cezai uygulamaların daha yoğun yaşanması kadar,  vatandaşa olan saygının, meslek ahlakının, insan ve toplum sağlığının ciddiye alınması gerektiğini hatırlatıyoruz.

NOT: Bu mesele, bu ekmek fabrikası takibimiz altına alınmıştır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol