Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ BELEDİYESİ ARAÇ PARKI'NA YENİ KAMYON DAHA ALDI
 Ekinözü Belediyesi tarafından alınan kamyon, kum ve malzeme taşıma işlerinde daha dinamik bir imkâna kavuşulacak olması nedeniyle bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nursi Çeleğen; Yeni alınan kamyonun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, kamyonun acil taşıma işlerinde çok işlevsel ve yararlı olacağını ifade etti.

Başkan Çeleğen ‘’Her yıl ihtiyaç durumuna göre araç parkımızı güçlendiriyoruz. Bir kurumun en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya gayret gösterdik. İş makinelerimiz ilçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarımızda hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Eğer iş makinelerinde sıkıntınız varsa arzu edilen hizmetleri yapamazsınız. Gece-gündüz demeden hizmet aşkıyla bu araçlarımızı halkımızın hizmetinde kullanan personellerimize de çok teşekkür ediyorum. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol