Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ECZACI ODASI BAŞKANI ARAS, ERDEM POYRAZ’A YAPILAN SALDIRIYI KINADI
 Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Murat Aras, öncelikle geçmiş olsun dileklerini ileterek, üzücü bir hadise olduğunu, haberi duyar duymaz hastaneye gittiğini ve birçok meslektaşının da orada olduğunu söyledi ve ekledi: “Bizim gittiğimizde kendisi ameliyattaydı. Babası Mustafa Poyraz’la görüştük. Doktorlardan edindiğimiz bilgiye göre de hayati bir tehlikesinin olmadığını öğrendik. Dualarımız kendisiyle, inşallah sağ salim bir an önce aramıza kavuşur: meslektaşımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi gönderirken acil şifalar diliyoruz” dedi.

ŞİDDET EYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını söyleyen Başkan Aras, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Meslektaşlarımıza yönelik bu tür şiddet eylemlerini şiddetle kınıyorum. Eczacılık, ciddi anlamda bir kamu hizmeti ve direk halkın sağlığı için uğraşan meslek grubu. Tabi bu üzücü hadiseler bilhassa büyükşehirlerde fazla meydana geliyor. Bu gün de ne yazık ki şehrimizde yaşandı.

Konuyla ilgili daha önce emniyet teşkilatımıza ve iç işleri bakanlığımıza Türk Eczacılar Birliği olarak daha önce başvurularımızı yaptık. Bilhassa nöbetçi olan eczanelerin biraz daha yakın takibe alınması eczacıların can güvenliğinin sağlanması konusunda taleplerimizi ilettik.

Çünkü nöbetçi eczaneler 24 saat kesintisiz bir sağlık hizmeti sunuyorlar, ancak hiçbir can güveliği yok. Gece yarısı bir madde bağımlısı eczanenize gelebilir size saldırabilir. Birçok örneğini son günlerde sıkça haberlerde görmekteyiz. Emniyet Teşkilatımızdan ve İç İşleri Bakanlığımızdan özellikle nöbetçi eczanelerimize gereken hassasiyeti göstermelerini arzu ediyoruz.

Yapılan bu çirkin saldırıyı tekrar kınıyor ve meslektaşımıza acil şifalar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol